024-3455000 info@tunix.nl

Security Awareness Extended

De Extended training behandelt in hoofdlijn dezelfde onderwerpen als de Foundation. De Extended gaat daarbij dieper op de materie en actualiteiten in. Daarnaast wordt er specifiek aandacht geschonken aan standaarden, en de opzet en het beheer van een security awareness programma’s. Tenslotte heeft krijgt ook specifieke wet- en regelgeving rondom bescherming van persoonsgegevens aandacht.

Doelgroepen zijn beleidsmedewerkers of projectmedewerkers die zich specifiek met informatiebeveiliging en bewustwording bezig houden,. Denk hierbij bijvoorbeeld aan medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het opzetten en inrichten van een security awareness programma.

Naast de onderwerpen van de Foundation worden ook o.a. behandeld:

  • Standaarden - ISO27001/2, BIR, BIG & NEN7510
  • Security awareness programma
  • Privacy en wetgeving

Documentatie

Als documentatie ontvangt de cursist een overzicht van de gegeven tips en adviezen, en een map met kopieën van de gebruikte presentaties.

Gewenste voorkennis

Voor het volgen van deze training is geen specifieke voorkennis vereist. Echter, enige kennis rondom informatiebeveiliging en/of security awareness is wel gewenst. Bijvoorbeeld in de vorm van een reeds gevolgde Foundation training.

Tijdsduur en prijs

Duur van de training is 1 dag. Voor de prijs verwijzen wij u naar deze pagina.

Het is voor Tuniversity.nl ook mogelijk om incompany maatwerktrainingen te verzorgen.